Skip to main content
[230224]

Bli beställningsoperatör på Sverigetaxi Östersund!

Vår beställningscentral är belägen på Hagvägen 18F. Vi koordinerar uppemot 2000 resor per dygn – vår ambition är att det ska bli fler. Beställningscentralen är hjärtat i Sverigetaxi Östersund. I dag sysselsätter beställningscentralen ca 16 personer och vi finns på plats för våra kunder 365 dagar om året dygnet runt. Vi är måna om att skapa en trygg arbetsmiljö med en god stämning – det ska vara roligt att komma till jobbet.
Arbetsuppgifterna som beställningsoperatör är bokning och planering av bl.a. taxi-, sjukrese- och färdtjänsttransporter. Som beställningsoperatör ska du vara van att arbete med dator och telefon samt ha en utpräglad känsla för service. Du skall gilla att arbeta i öppen miljö med ett ständigt flöde av händelser och är beredd att växla mellan olika arbetsuppgifter. Förutom Beställningsoperatörer så har vi även Trafikledare som dirigerar och styr trafiken. Som Trafikledare krävs att du har god lokalkännedom, gillar att hålla många bollar i luften och är stresstålig.
Om du tycker att arbetsuppgifterna låter intressanta är du alltid välkommen att skicka in en ansökan så kontaktar vi dig när behov uppstår.
Skicka in din ansökan via mejl till
Märk ansökan med ”beställningsoperatör”.
Kontaktperson:
Maria Johansson, Chef beställningscentralen
Telefon: 063-19 90 22