Skip to main content
 

Jag kör dig dit du vill!

Är du på tillfälligt besök? Vi har koll på platserna du vill se och uppleva när du besöker Östersund.

 

Jag trivs med att ta människor tryggt hela vägen

Vi behöver bli fler som gillar att köra människor dit de vill.
Om du vill ha ett bra och flexibelt jobb, kontakta Sverigetaxi.

 

Ett socialt, flexibelt och roligt jobb

Jag vill ha 30 nya kollegor som tar människor dit de vill dygnet runt, året om. Se min film och kontakta oss om du vill jobba med mig.

 

Det behövs fler kvinnor i trafiken

Maria gillar att jobba kvällar och helger. – Jag träffar massor av folk som jag får köra dit de vill. Jag vill ha fler kvinnliga kollegor, kontakta oss om du vill ha ett fritt, omväxlande och roligt jobb.

 

Jag gillar att jobba. När jag vill.

När jag gick i pension valde jag att jobba som taxichaufför i stället för känna att jag hade för lite att göra. Anmäl dig som taxichaufför om du själv vill bestämma när det är dags för pension.

De här jobben har vi lediga just nu!

Efterfrågan på taxiresor ökar och vi taxiförare och andra medarbetare som hjälper till att se till att vi är så tillgängliga för taxiresor som vi vill vara. Gillar du service, människor och hjälpa människor att komma fram dit de vill, då tycker vi att du ska söka jobb här.

Läs mer om jobben vi har lediga just nu.

Skoltaxi hämtar barnLedigt jobb
februari 15, 2024

Taxichaufför på Sverigetaxi Östersund

Vi behöver bli fler som kan hjälpa människor att komma fram dit de ska i våra taxibilar. Vi erbjuder såväl hel- som deltidstjänster till ett fritt och varierande yrke för…

Bisher vill ha fler arbetskamrater som kör människor dit de vill!

Bisher Khoure gillar sitt jobb, lika mycket som han gillar människor. Som chaufför på Sverigetaxi träffar han massor av människor med olika behov. Uppdragen varierar från samhällsuppdrag som att köra skolbarn till skolan eller sjuktransporter till att hjälpa affärsresenärer till rätt adress eller tryggt köra hem krogbesökare en fredagskväll.

Är du intresserad mer information om jobbet som chaufför på Sverigetaxi – fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Tommy kör dig när du inte kan

Tommy Nordlander är en rutinerad taxichaufför gillar det sociala i jobbet. Han jobbar med att med att tryggt köra dem som inte har möjlighet att köra själv av exempelvis hälsoskäl.

Titta på Tommys film och är du intresserad av att jobba med Tommy och resten av gänget på Sverigetaxi – fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Maria vill ha fler kvinnliga kollegor

Maria Valdén kör taxi på kvällar och helger. Hon ser gärna att hon får fler kvinnliga kollegor på Sverigetaxi Östersund. Jobbet är fritt, socialt, rörligt, roligt och omväxlande. Maria tycker att fler tjejer borde köra taxi, för henne är jobbet det roligaste hon vet.

Fyll i formuläret för att få mer information om dina möjligheter att bli chaufför på Sverigetaxi Östersund.  Fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Åke kör dig dit du vill – när han har lust

När Åke Rönnberg gick i pension från sitt chefsjobb bestämde han sig för att fortsätta att jobba på sina egna villkor och när han har lust. Friheten att själv välja hur mycket (eller lite) han vill jobba med att köra människor tilltalade. Som behovschaufför är valfriheten stor.
Åke hade inte taxiförarlegitimation men gjorde ett avtal om anställning mot att få hjälp med finansieringen av kortet.

Kontakta oss för mer information om dina möjligheter att bli chaufför på Sverigetaxi Östersund.  Fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Salah tar barnen till skolan och dig dit du vill

Salah Eddin Hamou har ett omväxlande och socialt jobb – från att köra skolbarn, till att möta upp affärsresenärer. Han och hans kollegor kan stan och ser till att du som resenär tryggt och säkert kommer dit du vill.

Tycker du att det låter som ett intressant jobb för dig, kontakta oss för mer information om dina möjligheter att bli chaufför på Sverigetaxi Östersund.  Fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Kristina ser till att alla är rätt ställe vid rätt tid

Kristina Joelsson sitter i Sverigetaxi Östersunds beställningscentral som hanterar 200 och 900 resor per dag på deras tio linjer. Sällan har ”många bollar i luften” varit en mer passande beskrivning än för trafikledningsjobbet.

Under pandemin minskade både antalet resande och chaufförer. Nu har resandet ökat igen och Kristina behöver fler chaufförer för att hjälpa alla att få en bil. Vill du jobba som förare på Sverigetaxi Östersund:  Fyll i formuläret här »

Klicka på bilden och se filmen!

Stefan satsar på att öka tillgängligheten

Stefan Fredriksson är vd på Sverigetaxi Östersund och har bestämt sig, det ska bli lättare att få tag i en taxi i Östersund. För att möta efterfrågan och samtidigt upprätthålla avtalad samhällsservice anställer Stefan 30 chaufförer under det närmaste året. Se filmen om Stefans tankar.

Klicka på bilden och se filmen!