Skip to main content
 

Våra erbjudanden och tjänster

Vi finns här för att hjälpa dig. Ring 063-199000 så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

 

Dygnet runt, året om

Vi finns här för att hjälpa dig. Ring 063-199000 så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Resa med vanlig taxi 1–4 personer

Vanlig taxi är anpassad för 1–4 passagerare. Beroende på vilka bilar som finns tillgängliga i närheten av dig kan det hända att vi skickar en större bil men du betalar vanlig taxa helt enligt din beställning. Är ni fler än fyra som ska åka i den stora bilen debiterar vi storbilstaxa.

Resa med storbil upp till 8 personer

Är du i ett större sällskap, fem eller fler – boka en storbil för upp till åtta personer! Du behöver bara betala taxan för storbil när ni är fler än fyra personer i storbilen.

Tåg- och flygtaxi samt flygtransfer

Vi tar dig till och från Östersunds Centralstation och flygplatsen – i delad bil, egen bil, egen storbil eller flygtransfer till Åre/Duved. Du reser till ett fast pris och bokar du via flygtaxi.se betalar du resan i samband med bokningen. Boka hos din resebyrå, via Flygtaxis callcenter på 08-120 920 00 eller på flygtaxi.se. Det går även att boka din Flyg- eller tågtaxi hos oss på 063-199 000, då betalar ni resan i bilen.

Boka Flygtaxi

Resa med specialfordon

Vid behov av någon typ av specialfordon kan vi exempelvis erbjuda särskilt anpassade fordon för dig med rullstol. Fordonen har plats för upp till två rullstolar och kan ha såväl ramp som lyft. Vi har även bårfordon för dig som önskar åka liggande. Båren är av samma typ som ambulansen använder sig av.

Seniortaxierbjudande:
10 % rabatt!

Du som har fyllt 65 år reser drygt 10% billigare jämfört med ordinarie taxa när du bokar liten bil (1-4 passagerare). Du ska vara beredd på att kunna visa legitimation i bilen. Ring och boka på telefon 063-199 000

Studenttaxierbjudande:
10 % rabatt!

Du som är student och kan visa studentlegitimation åker på våra studenttaxor som är 10% billigare än ordinarie rulltaxa, dygnet runt. Studenttaxa finns båda för vanlig personbil samt storbil upp till åtta personer

Budtaxi och godstransporter

Vi anpassar oss efter dina önskemål och kör dina varor utan dröjsmål. Vi kan hämta direkt och köra till önskad adress eller så bestämmer du en tidpunkt för hämtning, vi ser till att ditt paket kommer fram snabbt och säkert.

Specialbagage

Behöver du ta med exempelvis en cykel eller skidor på din resa står vi gärna till tjänst. Vår målsättning är att lösa dina transportönskemål men eftersom inte alla fordon har möjlighet att transportera exempelvis en cykel är det inte säkert att vi kan hjälpa dig i alla lägen. För cykel tar vi ut en extra avgift på 50 kronor.

Behöver du att vi tar med en bilbarnstol tar vi gärna med en mot en avgift (100 kr), det är viktigt att du bokar den när du beställer taxi eftersom vi har ett begränsat antal bilbarnstolar.